Lipsa de cunoștințe – lumină
РУС. MOLD.
» » Lipsa de cunoștințe – lumină

Lipsa de cunoștințe – lumină

26-09-2018, 14:43
Viziuni: 310
  
Versiunea de tipar   
Lipsa de cunoștințe – luminăLa troaca guvernării s-au produs anumite schimbări. Nicolae Ciubuc a devenit ministru al Agriculturii, iar Silvia Radu – ministru al Sănătății.

 
Și nu mai contează că Ciubuc cunoaște agronomie ... ca și porcul în portocale, iar Radu, în loc de injecție, lejer, poate face o clismă. Important este că sînt băieți buni și de-a cui trebuie.  

Evident, sînt de-alor celor neștiutori și ignoranți care ocupă, la ora actuală, fotoliile ministeriale. Ei sînt și cei mai fericiți – au completat rîndurile noastre!  - și-i liniștesc pe novici că pentru ”munca” în cadrul Cabinetului de miniștri,  studiile de profil nu joacă rol principial. Important e să fii manager bun. ”Este important oare ca ministrul Sănătății să aibă studii medicale? Eu cred că nu”, consideră ministrul Justiției, Victoria Iftodi.  Și voi vă mai mirați de ce avem o justiție atît de incompetentă și coruptă. Păi iată de ce.

”Este important să fii manager bun. Haideți să-i dăm o șansă domanei Radu să-și demonstreze capacitățile sale manageriale”, spune ministrul Finanțelor, Octavian Armașu. Armașule, unde este miliardul furat?

”Și în alte state ale lumii, miniștri sînt politicieni. Este foarte important să fii bun manager”, a spus vicepremierul pentru integrare europeană, Iurie Leancă. Ei, cu acest ”simplu specialist”, în general, nu avem ce discuta.

”Nu este neapărat să fiți specialist pentru a gestiona calitativ domeniul, bazîndu-vă pe oamenii care lucrează în minister”, s-a alăturat corului spicherul Andrian Candu. Și, din nou, problema miliardului furat pe care spicherul ar fi găsit-o, chipurile, săptămîna trecută.  

Deci, așa cum vedem, avem în Moldova oameni în prezența cărora este, pur și simplu, nepoliticos să fii educat. Interesant, ei înșiși și-ar fi angajat oare în calitate de șofer personal un om care nu are carnet de conducere?

Evgheni Marianскачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: