A da de Bolea...
РУС. MOLD.
» » A da de Bolea...

A da de Bolea...

22-11-2018, 13:57
Viziuni: 557
  
Versiunea de tipar   
A da de Bolea...Socialiștii pseudo opozanți a lui Dodon luptă împotriva dreptului la exprimarea poziției fracțiunilor parlamentare
Deputatul fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor, Vasile Bolea a cerut, în cadrul ședinței parlamentare din 22 noiembrie, excluderea de pe site-ul oficial al Legislativului comunicatul informativ al fracțiunii PCRM, prin care comuniștii informează despre rolul mîrșav al socialiștilor, «care acționează în calitate de aliați ai Partidului Democrat de la guvernare și conducătorului acestuia, dictatorului Vlad Plahotniuc».

Aspra acestui fapt a atras atenția președintele Fracțiunii Partidului Comuniștilor, Inna Șupac, în cadrul unei conferințe de presă. Potrivit ei «volens-nolens, fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor se demască».

«Oare despre ce fel de gîndire liberă, oare ce fel de libertate a mass-media și posibilitatea de a spune un cuvînt în acest Parlament poate fi vorba, cînd cineva, care pretinde să fie în opoziție spune că un comunicat de presă, care este elaborat de o fracțiune parlamentară și care poartă responsabilitate pentru conținutul acestui comunicat, trebuie să fie exclus», s-a întrebat Inna Șupac.

Potrivit ei, este și mai amuzant faptul că «domnul Bolea a numit fals comunicatul de presă». «Interesant, oare domnul Bolea și fracțiunea din care face el parte consideră fals faptul că noi în acest comunicat de presă l-am numit pe liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, dictator — oare asta consideră domnul Bolea și fracțiunea Partidului Socialiștilor o știre falsă? Atunci, îi felicităm, le spunem că și ei vor fi atrași la răspundere după căderea acestui regim pentru capturarea statului Republica Moldova», a declarat în adresarea sa pentru presă Inna Șupac.

COMUNIST.MD
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: