Fracțiunea PCRM: noi nu vom legaliza batjocura asupra opoziției
РУС. MOLD.
» » Fracțiunea PCRM: noi nu vom legaliza batjocura asupra opoziției

Fracțiunea PCRM: noi nu vom legaliza batjocura asupra opoziției

25-11-2016, 11:30
Viziuni: 556
  
Versiunea de tipar   
Fracțiunea PCRM: noi nu vom legaliza batjocura asupra opozițieiFracțiunea Partidului Comuniștilor se pronunță categoric împotriva discriminării opoziției parlamentare. Această declarație a făcut-o Ina Șupac, conducător al fracțiunii PCRM, la ședința din 25 noiembrie a organului legislativ al țării.

Ea a subliniat că membrii fracțiunii parlamentare a PCRM nu vor participa la acea parte a ședinței în plen care este planificată pentru examinarea proiectelor de legi propuse de opoziția parlamentară.

 

”Conform Legii privind statutul deputatului în Parlament, pe parcursul mandatului său, fiecare parlamentar are dreptul să propună modificări ale agendei Parlamentului. Dar, după cum se vede, majoritatea colegilor noștri s-au lăsat pradă provocărilor din partea guvernării. Și acum puteți culege tristele roade ale acestei slăbiciuni – dumneavoastră vă este acordată doar o oră de timp. În agenda de astăzi, din mulțimea proiectelor de legi propuse de opoziție, pe agendă au fost incluse doar 7. Cu un asemenea ritm, peste trei luni, pentru opoziție această oră se va transforma într-un minut”, a declarat Ina Șupac.

 

În acest context, conducătorul fracțiunii PCRM a adus la cunoștința plenului poziția comuniștilor, declarînd că fracțiunea nu va tolera o asemenea discriminare a fracțiunii parlamentare.

 

”Fracțiunea PCRM declară că nu va participa la ora destinată opoziției, și noi nu vom legaliza batjocura asupra opoziției parlamentare”, a spus în încheiere Ina Șupac.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: