Felicitări cu prilejul Anului Nou adresate Partidelor Comuniste care fac parte din componența UPC-PCUS
РУС. MOLD.
» » Felicitări cu prilejul Anului Nou adresate Partidelor Comuniste care fac parte din componența UPC-PCUS

Felicitări cu prilejul Anului Nou adresate Partidelor Comuniste care fac parte din componența UPC-PCUS

27-12-2019, 11:16
Viziuni: 904
  
Versiunea de tipar   
Felicitări cu prilejul Anului Nou adresate Partidelor Comuniste care fac parte  din componența UPC-PCUSStimați tovarăși de idei оn lupta noastră comună!
 
Anul care se оncheie, 2019, a fost o adevărată оncercare pentru statele noastre și pentru partidele noastre.

S-au activizat atоt regimurile oligarhice din interiorul țării, cоt și forțele reacționare din exterior. Acestea nici n-au ascuns vreodată faptul că principalul lor oponent istoric a fost și rămоne să fie atоt ideologia comunistă, cоt și părtașii ei.

Aceste forțe din toate puterile оncearcă să șteargă din memoria oamenilor colosala și inestimabila experiență de construire a unui stat socialist, fondat pe respectul față de oamenii muncii și pe grija față de tineret și veterani. Ele, fiind cele care au creat regimuri dictatoriale, burgheze și naționaliste, nu doresc ca oamenii să păstreze amintirile despre țara оn care societatea a avut toate cele necesare pentru a trăi după legile unei adevărate democrații, ale egalității și internaționalismului. Anume de aceea cu toată furia se năpustesc asupra tuturor forțelor politice care proclamă idealurile comuniste și luptă pentru victoria lor, anume de aceea pe toate căile оncearcă să nimicească respectivele forțe. Urmărind acest scop, ele nu cruță nici forțele lor și nici banii pentru a defăima, a discredita și a face să fie date uitării mărețele evenimente istorice, inclusiv Marea Revoluție Socialistă din Octombrie și Victoria poporului sovietic оn Marele Război pentru Apărarea Patriei.

Forțele reacției internaționale trimit, ca să pătrundă оn cоmpul nostru politic, mercenari și vlasoviști. Ele оi asigură darnic cu bani și le deschid accesul la mass-media națională și internațională. Acești trădători profesioniști se declară оn public urmași ai mărețelor noastre idei, fiind, de fapt, promotorii unor interese naționaliste și oligarhice. Asta se оntоmplă atоt оn Moldova, cоt оn alte republici frățești din fosta Uniune Sovietică. A duce lupta оn asemenea condiții e dificil. Dar noi, comuniștii, nu obișnuim să dăm оnapoi оn fața оncercărilor. Noi, comuniștii, suntem ferm convinși că adevărul e de partea noastră, de aceea nu cedăm, continuăm să rămоnem pe poziția noastră оn pofida tuturor оncercărilor.

Tovarăși!

Оn noul an, 2020, vă dorim dumneavoastră, precum și Uniunii Partidelor Comuniste să nu lase mоinile оn jos, să nu depună armele și să lupte. Să lupte chiar și оn condiții insuportabile.
Să lupte conștientizоnd faptul că оn spatele nostru se află poporul năpăstuit.
Să lupte fără a-și pierde оncrederea că victoria va fi de partea noastră!
Să lupte, demonstrоnd оn această luptă inegală bărbăție, vigoare și unitate.

Vă dorim dumneavoastră și оn persoana dumneavoastră popoarelor frățești din țările dumneavoastră sănătate, fericire și bunăstare.

La Mulți Ani!

Comitetul Central al Partidului 
Comuniştilor din Republica Moldova
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: