Dorindu-ne izbîndă
РУС. MOLD.
» » Dorindu-ne izbîndă

Dorindu-ne izbîndă

8-10-2015, 10:40
Viziuni: 1 534
  
Versiunea de tipar   
Dorindu-ne izbîndăDupă o tăcere de scurtă durată, astăzi apare primul număr al «Comunistului» într-un format nou. Dacă dumneavoastră citiţi aceste rînduri, înseamnă că aţi răsfoit de acum minimum patru pagini ale ziarului. Dacă le veţi răsfoi şi pe celelalte, ba chiar şi le veţi citi, pentru că ele vă vor trezi interesul, înseamnă că noi, echipa de creaţie, nu am muncit în zadar.

 

 


Despre echipa de creaţie. În componenţa ei au intrat colaboratorii a trei publicaţii – «Comunistul», «Пульс» şi «Независимая Молдова». Deocamdată, versiunile tipărite ale ultimilor două ziare au fost suspendate. Am vrea să credem că e un lucru temporar. Ceea ce nu înseamnă că îndrăzneala specifică «Пульс»-ului spiritul analitic al «НМ» şi abordarea echilibrată a «К» nu şi-au găsit loc în paginile noului format al publicaţiei. Mai mult decît atît. Noi ne asumăm sarcina să lărgim cadrul ideii privind presa de partid, care, în opinia mea, trebuie să se afle în avangarda celor mai citite publicaţii. Cu atît mai mult atunci cînd este vorba despre cel mai popular partid – Partidul Comuniştilor.


În plus, stimaţi tovarăşi, noi suntem deschişi pentru o critică constructivă, deoarece fără ea este imposibil de a percepe în mod obiectiv evenimentele, a le da o apreciere corectă. Şi în aceasta, sunt convinsă, ne veţi ajuta anume dumneavoastră. Ziarul de partid trebuie să trăiască şi să lucreze în unison cu comitetele raionale şi organizaţiile primare de partid. Aşa că ne dispunem la un nou dialog calitativ şi la o colaborare eficientă. Echipa noastră de creaţie va depune toate eforturile pentru ca fiecare membru de partid nu doar pur şi simplu să ştie că există un asemenea ziar, ci şi să-l accepte ca o necesitate în complicata sa muncă zilnică de partid. Ziarul nostru are abonaţi care nu neapărat sunt membri de partid, şi viziunea sau opinia lor de asemenea este importantă pentru noi.


În timpul apropiat, va apărea o nouă versiune electronică a «Comunistului», şi ea, într-un regim interactiv, va permite de a primi şi de a face schimb de informaţii. Iar nouă, deocamdată, doriţi-ne izbîndă în munca noastră, pe care, vrem să v-o spunem şi pe asta, o facem cu tot sufletul şi din tot sufletul. Deci, să ne auzim de bine pînă la întîlnirea de săptămîna viitoare...

 

Olga Dzeatcovschi

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: