În toate – împreună
РУС. MOLD.
» » În toate – împreună

În toate – împreună

27-11-2015, 07:32
Viziuni: 1 040
  
Versiunea de tipar   
În toate –  împreună Stimaţi prieteni! Au trecut două luni de cînd ziarul «Comunistul» apare într-un format nou. Nu vom ascunde şi vom recunoaşte sincer că în acest răstimp am adunat cu mult interes opiniile cititorilor noştri, ale colegilor şi chiar ale unor observatori imparţiali cu privire la schimbările intervenite în editarea publicaţiei noastre de partid. 


Le-am adunat, le-am studiat, le-am sistematizat şi nu avem de gînd să încetăm acest lucru.

 

Care este imboldul ce ne însufleţeşte în munca noastră? În nici un caz autoadmiraţia. Nu e în stilul nostru. Nouă ne sunt caracteristice principiile unităţii, intereselor comune, ale colectivismului. Suntem siguri că acest lucru l-au sesizat toţi cei care au răsfoit cel puţin un număr al ziarului «Comunistul». Şi deoarece echipa redacţională este compusă din profesionişti, iar profesionalismul, pe lîngă altele, mai presupune şi o atitudiune critică faţă de propria muncă, prin asta şi se explică deschiderea noastră spre o percepere adecvată a tuturor aprecierilor dumneavoastră. În afară de o categorie din acestea — puncte de vedere impuse, străine principiilor noastre, cu indicaţia «cum trebuie să fie ziarul», fără a se ţine cont că noi putem prezenta contrargumente.


Acum să vorbim despre faptul ce materiale ar fi deosebit de interesant să le pregătim împreună cu dumneavoastră, cititorii noştri. Cele care ar vorbi despre cetăţeni concreţi din localităţi concrete, oameni care au depăşit greutăţi concrete şi au obţinut victorii concrete. De acum avem asemenea scrisori, le pregătim pentru publicare. Avem scrisori în care găsim strigăte de disperare, în care ni se cere ajutor, şi, împreună cu tovarăşii de partid, încercăm să facem tot ce ne este în puteri. Suntem rugaţi să povestim despre oamenii remarcabili din ţara noastră, şi facem cu plăcere acest lucru.

 

Iată de ce are nevoie «Comunistul» şi iată ce i-ar fi greu să facă fără ajutorul dumneavoastră, al cititorilor. Deci, fiţi alături de noi! Să comunicăm şi de acum înainte — ca tovarăşi de idei, ca prieteni — întru binele cauzei noastre comune.

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: