Sănătate! Fericire! Dragoste!
РУС. MOLD.
» » Sănătate! Fericire! Dragoste!

Sănătate! Fericire! Dragoste!

31-12-2015, 09:31
Viziuni: 1 124
  
Versiunea de tipar   
Sănătate!  Fericire! Dragoste!Pe tot parcursul acestui an, Dumneavoastră, cititorii noştri aţi fost alături de noi. În tot acest an, care tocmai se încheie, am suferit împreună pentru ceea ce se întîmplă în Moldova, am discutat, am intrat 

în dispute, însă, întotdeauna am demonstrat argumentat punctul de vedere în paginile Ziarului «Comunistul». 


Împreună am fost în vîltoarea vieţii politice, economice şi sociale a ţării. Astăzi, împreună, trecem printr-o criză de proporţii în care s-a pomenit Moldova cu ajutorul aşa numiţilor reprezentanţi ai guvernării «pro-europene». Însă, în viaţă, totul este circular, cu atît mai mult în viaţa politică. Cu siguranţă, toate se vor aşeza la locul lor, vor fi puse toate punctele pe «i». Trebuie să credem, să sperăm şi să continuăm să trăim luptînd. În pofida a orice.

 

Ne dorim nouă, tuturor, bărbăţie, maturitate şi înţelepciune în anul care vine. Pentru rudele şi apropiaţii D-voastră – sănătate, fericire şi dragoste!

 

Următoarea ediţie a versiunii de tipar a Ziarului «Comunistul»va apărea în a doua jumătate a lunii ianuarie, deja, 2016. Pînă atunci, însă, citiţi noutăţile, comentariile şi prognozele în versiunea electronică a ziarului pe site-ul comunist.md. Acum, site-ul activează într-un format nou, care sperăm foarte mult să vă placă atît conţinutul cît şi capacitatea de funcţionare. În general, accesaţi site-ul comunist.md şi rămîneţi la curent cu toate noutăţile.

 

Colectivului Ziarului «Comunistul» Vă felicită, încă o dată, din toată inima, cu ocazia sosirii Anului Nou!


Să ne auzim de bine în 2016!

 

Redacția ziarului «Comunistul»

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: