Speranța și sprijinul statului
РУС. MOLD.
» » Speranța și sprijinul statului

Speranța și sprijinul statului

31-05-2016, 13:20
Viziuni: 637
  
Versiunea de tipar   
Speranța și sprijinul statuluiPreședintele fracțiunii parlamentare PCRM, Ina Șupac, a participat la manifestațiile dedicate încheierii  anului de învățămînt 

Marți, 31 mai, președintele fracțiunii Partidului Comuniștilor din Republica Moldova în Parlament, Ina Șupac, a participat la careul festiv dedicat ultimului sunet, organizat la liceul teoretic  I.S. Neciui-Levițchi.

 

În adresarea sa către absolvenții liceului, Ina Șupac a remarcat că viitorul studenți sunt speranța și susținerea statului. Deputatul le-a urat absolvenților optimism și să nu dea greși atunci cînd vor alege drumul vieții lor.

 

Ina Șupac a mai menționat în fața profesorilor de la liceul teoretic I.S. Neciui-Levițchi și munca zilnică a pedagogilor din toată țara, acele forțe pe care le depun dascălii în procesul de studii, mulțumindu-le pentru devotamentul de care dau dovadă.

 

”Le mulțumesc profesorilor din țara noastră și pentru curaj, pentru că, astăzi, pedagogilor nu le este deloc ușor. Pentru că salariile sunt mici, incomparabile cu timpul și forțele depuse, zilnic, în procesul de studii. Însă, misiunea voastră este sfîntă – grație anume misiunii voastre, Republica Moldova trebuie și poate să se dezvolte”, a declarat președinta fracțiunii PCRM.

 

Legislatoarea a menționat și meritele părinților, care, potrivit ei, în pofida tuturor dificultăților, greutăților vieții, a gîndurilor permanente de unde să ia bani pentru a le oferi copiilor posibilitatea să însușească acea profesie pe care și-au ales-o, își susțin copiii în toate. 

 

”Credință, speranță și dragoste tuturor nouă, datorită cărora ne menținem împreună. Consolidîndu-ne într-o forță, noi vom reuși să obținem ca în Moldova să fie mai bine, să fie mai frumos, ca toți cei care au plecat să vrea să revină ! Sincere felicitări cu ocazia acestei minunate sărbători, prieteni!” – s-a adresat celor prezenți președintele fracțiunii PCRM în Parlament, Ina Șupac. скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: