Corectarea metodelor și acțiunilor
РУС. MOLD.
» » Corectarea metodelor și acțiunilor

Corectarea metodelor și acțiunilor

3-07-2016, 18:30
Viziuni: 1 263
  
Versiunea de tipar   
Corectarea metodelor  și acțiunilorLa Soroca s-a desfășurat un seminar zonal al activului PCRM

În ziua de 3 iulie, la Soroca a avut loc al patrulea seminar zonal al activului Partidului Comuniștilor din Republica Moldova. La seminar au participat reprezentanți ai comitetelor raionale ale PCRM din Soroca, Florești, Drochia.

 

La fel ca și în timpul seminarelor precedente, care s-au desfășurat în zonele de centru și de sud ale țării, și de data asta lucrările s-au desfășurat la cinci teme: 1) organizația primară de partid — temelia Partidului Comuniștilor din Republica Moldova; 2) planificarea și organizarea muncii de partid, pregătirea pentru următoarele campanii electorale; 3) disciplina de partid — chezășia realizării cu succes a scopurilor și sarcinilor organizației de partid; 4) situația social-politică din Moldova — rezultat al guvernării liberal-democrate; 5) activitatea fracțiunii parlamentare a PCRM.


Respectivele teme au fost prezentate și reflectate de Elena Bodnarenco, secretar executiv al CC al PCRM, Ion Filimon, președinte al comisiei centrale de revizie a CC al PCRM, Oleg Reidman, membru al CC al PCRM, vicepreședinte al Comisiei parlamentare pentru economie, finanțe și buget, Ina Șupac, conducător al fracțiunii PCRM în Parlament. La încheierea seminarului de la Soroca, reprezentanții Comitetului Central al Partidului au răspuns la întrebările participanților la forum.


Potrivit opiniei comune a participanților la seminar, de faptul cît de activă, cît de eficientă și cît de prezentă este organizația de partid în localitatea sa depinde cît de bine știu oameni ce se întîmplă în această organizație de partid, ce se întîmplă cu partidul în general, cum acționează partidul în anumite situații. Și anume astăzi, cînd Partidul Comuniștilor se află în izolarea mediatică organizată de partidele guvernante, asta e ca niciodată de actual.


 În conformitate cu hotărîrea Comitetului Executiv Politic al CC al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, în perioada aprilie-iulie a.c. se desfășoară seminare ale activului de partid. Pînă în prezent, la aceste seminare au participat reprezentanți ai comitetelor raionale ale PCRM din Căușeni, Anenii Noi, Ștefan Vodă, Orhei, Dubăsari, Rezina, Telenești, Comrat, Ceadîr-Lunga, Basarabeasca, Cahul, Drochia, Florești, Soroca.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: