Să muncim și să luptăm
РУС. MOLD.
» » Să muncim și să luptăm

Să muncim și să luptăm

3-02-2017, 14:25
Просмотров: 299
  
Версия для печати   
Să muncim și să luptămSerghei Rubțov, prim-secretar al CM Bălți al PCRM
Pe parcursul anului trecut, care a fost unul complicat, la comitetul municipal Bălți munca nu a încetat nici pentru o clipă. După plecarea celor 14 trădători, printre care era și fostul prim-secretar bălțean, am început să facem ordine în comitetul raional. În primul rînd, am făcut o verificare a documentației. Deoarece au dispărut multe, a fost nevoie să depunem eforturi pentru a restabili arhiva comitetului raional.

Dar cea mai importantă realizare a noastră pe parcursul perioadei trecute e că am păstrat baza organizației noastre, am depășit momentul care părea să fie unul de criză și despre care mulți credeau că nu-l vom putea depăși. Dar noi am rezistat, l-am depășit și suntem gata și de acum înainte să muncim și să luptăm. Prioritățile ne rămîn neschimbate, una din ele fiind completarea rîndurilor noastre cu noi membri. În acest sens, cu privire la anul trecut, nu ne putem lăuda cu succese, deoarece, în temei, am avut nevoie de timp pentru ca să punem la punct problemele de organizare. Anul acesta vom recupera însă ceea ce nu ne-a reușit pînă acum.

În timpul apropiat, suntem pregătiți să primim în rîndurile noastre cîțiva oameni. În acest context, voi spune că în ceea ce privește primirea în rîndurile partidului avem o abordare echilibrată și atentă. Pe lîngă asta, suntem dispuși să ne încadrăm în orice evoluare a evenimentelor — fie de partid, fie de stat. Orice pas pe care intenționăm să-l facem mai întîi îl supunem discuțiilor în cadrul activului de partid sau al întîlnirilor cu comuniștii din teritoriu. Schimbul de opinii făcut la aceste întîlniri ne ajută să schițăm un plan mai clar de acțiuni.

Cetățenii noștri de asemenea se adresează după ajutor deputatului în Parlament din partea PCRM, Vasile Panciuc, ex-primar al municipiului Bălți. În fiecare a doua zi de luni a lunii, parlamentarul îi primește în audiență pe locuitorii municipiului. De regulă, cetățenii i se adresează cu diverse probleme, majoritatea însă poartă un caracter social.

Cît privește dispoziția cetățenilor noștri, ea depinde, în temei, de comportamentul autorităților locale. Mulți oameni sunt nemulțumiți. Mulți critică alegerile prezidențiale recente. Oamenii întreabă cînd așa-numitul președinte va coborî din cer pe pămînt și va începe să-și îndeplinească promisiunile date.

Vreau să repet că forța politică pe care cu adevărat o doare sufletul pentru Moldova și care luptă pentru binele ei este doar una în țară — Partidul Comuniștilor. Iată de ce comuniștii din teritoriu permanent trebuie să fie alături de omul simplu și să se afle în avangarda evenimentelor.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: