Omului, Liderului, Președintelui
РУС. MOLD.
» » Omului, Liderului, Președintelui

Omului, Liderului, Președintelui

25-05-2017, 07:01
Viziuni: 3 395
  
Versiunea de tipar   
Omului, Liderului, PreședinteluiFelicitări la adresa președintelui Partidului Comuniștilor Republicii Moldova, Vladimir Voronin, cu prilejul zilei sale de naștere.

 

Din partea aparatului CC al PCRM:

 

„Colaboratorii aparatului CC îl felicită cu prilejul zilei sale de naștere pe Vladimir Nicolaevici Voronin, președinte al PCRM, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, al treilea Președinte al Republicii Moldova!

 

Vă dorim, stimate Vladimir Nicolaevici, multă sănătate, aceeași fermitate dîrză și principialitate în apărarea intereselor Moldovei și ale harnicului ei popor, în consolidarea rîndurilor PCRM și, desigur, bucurii de la oamenii dragi, de la rude și prieteni!”.

 

Din partea Organizației de Veterani a Republicii Moldova:

 

„Stimate Vladimir Nicolaevici!

 

Din numele Asociației obștești „Organizația de Veterani a Republicii Moldova”, în ziua Dumneavoastră de naștere, primiți un cald mulțumesc al veteranilor pentru faptul că și la impasuri, și în zile obișnuite, și în zile de sărbătoare sînteți cu noi – veteranii de război și ai muncii, pensionari. Dumneavoastră purtați un dialog deschis cu tovarășii de idei și cu oponenții, afirmînd că harnicii și oneștii cetățeni ai Moldovei sunt demni de o viață îndestulată, de pace și grijă.

 

Noi apreciem principialitatea, consecvența și fermitatea pe care le manifestați în dificila luptă politică pentru viitorul republicii noastre. Noi vă mulțumim pentru participarea activă la realizarea proiectelor veteranilor „Mîndria Moldovei – generația secolului XX”, „Credință, Speranță, Iubire – Victoria”, „Nimeni nu e uitat, nimic nu e uitat”.

 

Vă dorim multă sănătate, prosperitate, oameni fideli alături, succese în activitatea parlamentară și de partid, multe forțe și energie pentru participarea la noi acțiuni importante.

 

Președintele Asociației obștești „Organizația de veterani din Republica Moldova”, Ala Mironic”. 

 

Din partea CC al UCTM:

 

„Comitetul Central al Uniunii Comuniste a Tineretului din Moldova, în numele tuturor comsomoliștilor din țară, din tot sufletul îl felicită cu prilejul zilei de naștere pe tovarășul Vladimir Nicolaevici Voronin, președinte al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova!


În această minunată zi, noi vă dorim, Vladimir Nicolaevici, multă sănătate, viață lungă, elan comsomolist și energie nesecată în lupta pentru independență și suveranitate, pentru prosperarea țării noastre și pentru bunăstarea cetățenilor ei.

 

Noi, Comsomolul Moldovei, vom urma exemplul Dumneavoastră, ne vom strădui să manifestăm aceeași statornicie ideologică și principialitate în lupta noastră comună pentru binele Moldovei.

 

Multe bucurii de la oamenii apropiați, de la rude și prieteni!


Rămînem alături de Dumneavoastră, alături de Partidul Comuniștilor din Republica Moldova!”.

 

Din partea CR Anenii Noi al PCRM:

 

„Stimate Vladimir Nicolaevici Voronin!

 

Dumneavoastră sînteți o personalitate puternică, cu darul convingerii. Oamenii vă cunosc ca pe un înaintaș al vieții publice cu cea mai mare autoritate, ca pe un om principial și energic.

 

Din momentul creării partidului, Dumneavoastră sunteți liderul permanent al PCRM – cel mai de nădejde și cel mai activ luptător pentru dreptate partid din țară, contribuind în mod considerabil la dezvoltarea societății civile, la restabilirea legalității și dreptății, la perfecționarea legislației.

 

Împreună cu Dumneavoastră, noi vom continua lupta pentru prosperarea Moldovei, vom apăra idealurile și principiile partidului, vom face tot posibilul pentru realizarea acelor luminoase scopuri care tind spre binele Patriei și al Poporului.

 

Vă felicităm din toată inima cu prilejul zilei de naștere! Vă dorim sincer succese, noi victorii și îndeplinirea tuturor celor planificate! Fericire, bunăstare și multă sănătate – Dumneavoastră personal și oamenilor dragi Dumneavoastră!”.

 

Din partea CR din sectorul Botanica al Chișinăului:

 

”Comitetul raional al PCRM din sectorul Botanica îl felicită cordial cu prilejul zilei de naștere pe Vladimir Nicolaevici Voronin, președinte al PCRM!

 

Vă dorim, Vladimir Nicolaevici, multă sănătate, tărie de spirit și noi victorii politice!”. 

 

Din partea comuniștilor și veteranilor din or. Leova:

 

„Stimate Vladimir Nicolaevici!

 

Biroul PCRM și Consiliul de Veterani din raionul Leova vă felicită cu prilejul zilei de naștere!


Vă dorim multă sănătate, mari succese în realizarea programului nostru întru binele poporului Moldovei și al statului moldovenesc!

 

În timpul cît ați fost președinte al țării, ați demonstrat că vă doare cu adevărat sufletul pentru necazurile și nevoile oamenilor, ați manifestat față de ei multă compasiune, prin acest comportament cîștigînd un profund respect din partea poporului.

 

Iată de ce actuala putere născocește despre Dumneavoastră legende inexistente. Ei vă invidiază, pentru că se gîndesc doar la sine. Se gîndesc cum să distrugă Partidul Comuniștilor. Dar nu vor reuși! Sub conducerea Dumneavoastră, comuniștii Moldovei vor face tot posibilul pentru dezvoltarea partidului și pentru consolidarea rîndurilor lui.

 

Încă o dată vă dorim sănătate, forțe, căldură și confort în căminul familial! Experiența de viață și înțelepciunea să vă ajute să ajungeți la noi înălțimi! În toți anii de viață să vă însoțească succesul!”.

 

 

Din partea CR al PCRM din sectorul Centru, or. Chișinău:

«Comuniștii de la CR al PCRM din sectorul Centru îl felicită din tot sufletul cu prilejul zilei de naștere pe Vladimir Voronin, Președinte al PCRM!

Stimate Vladimir Nicolaevici, în primul rînd, vrem să Vă dorim cît mai multă sănătate, apoi și succese în toate inițiativele Dumneavoastră. Sînteți temelia, onoarea și conștiința partidului, și noi cu toții tindem să ținem pasul cu Dumneavoastră. Fie ca toate ideile, planurile și proiectele întru binele Moldovei, al dezvoltării Partidului Comuniștilor să se realizeze! Cu toții împreună, neapărat vom învinge! La mulți ani!».

Din partea CR Ungheni al PCRM:

«CR Ungheni al PCRM aduce sincere felicitări Președintelui Partidului Comuniștilor, tovarășului Voronin Vladimir Nicolaevici, cu ocazia zilei de naștere!

 

Vă urăm multă sănătate și mari succese în munca depusă pentru prosperarea poporului Republicii Moldova!».

Din partea CR al PCRM din sectorul Buiucani, or. Chișinău:

«Îl felicităm cordial cu prilejul zilei de naștere pe principalul apărător al democrației în țara noastră, pe carismaticul lider și om principial!

Dragă Vladimir Nicolaevici, să știți că întotdeauna puteți conta pe noi. Vom continua împreună lupta pentru independența și prosperarea Patriei noastre. Vom apăra principiile și idealurile Partidului Comuniștilor. Vom face tot posibilul pentru a înfăptui cele mai ambițioase scopuri în numele binelui oamenilor.

Vă dorim succese, noi victorii și realizări! Fericire, bunăstare și multă sănătate — Dumneavoastră personal și oamenilor dragi Dumneavoastră.

La mulți ani!».

Din partea Comitetului Municipal Bălți al PCRM:

«Ați fost întotdeauna o persoană activă, cu inițiativă și energică. Ați făcut uz de toate calitățile Dumneavoastră pozitive pentru a servi poporului. Nici acum nu obosiți să Vă gîndiți la soarta Patriei și a cetățenilor, continuînd zilnic lupta fără compromis împotriva regimului antipopular.

În calitate de conducător al Partidului — Dumneavoastră sînteți stindardul nostru, sînteți simbolul acelor valori pe care le promovăm și pentru care luptăm. Întodeauna V-ați remarcat prin înțelepciune, previziune, capacitatea de a lua decizii neordinare, uneori complicate dar, întotdeauna, corecte.

Comuniștii CM Bălți al PCRM Vă doresc, din toată inima, sănătate de fier, forțe, energie nesecată, curaj și mulți-mulți ani înainte, activitate prosperă în beneficiul partidului, Patriei noastre și a tuturor cetățenilor!».

Din partea CR Dondușeni al PCRM:

«Mult stimate ex-Preşedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, preşedinte al PCRM!

Cu ocazia zilei de naştere, Comitetul Raional al PCRM Donduşeni Vă adresează cele mai sincere felicitări şi urări de bine.

Această zi este un frumos prilej pentru a Vă dori sănătate, să fiţi mereu şi pretutindeni sub lumina şi bucuria împlinirii celor mai nobile gînduri. Vă urăm nesecate forţe şi inspiraţie întru realizarea tuturor obiectivelor puse în faţa Dumneavoastră de spiritul vremii, în toate fiindu-vă sprijin modestia, competența şi perseverenţa ce Vă caracterizează din plin.

Multă sănătate, noi idei, proiecte şi realizări, fericire şi bunăstare!».

 

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: