Referendum pentru autopermisivitate
РУС. MOLD.
» » Referendum pentru autopermisivitate

Referendum pentru autopermisivitate

24-11-2017, 12:42
Viziuni: 905
  
Versiunea de tipar   
Referendum pentru autopermisivitateSprinteni băieți mai sunt și socialiștii iștia! Parc-ar fi niște mături cu acționare electrică! Încă nu și-au venit în fire după ce au luat-o la moacă la un referendum și iată-i că pun la cale încă unul! Acesta va fi nu procebanist, ci prododonist. Și va chema lumea să instaleze în Moldova forma prezidențială de conducere a țării.
 
Ei, ce-ai să-i faci, dacă lui Igor Dodon nu-i ajung împuterniciri, și gata?! Un an întreg a încercat să lupte cu oligarhia, dar pînă la urmă a rămas doar cu declarațiile sale pompoase, cu croaziere turistice și cu umiliri interminabile. Iar dacă ar avea împuterniciri, — ne asigură Igor Dodon cu însuflețire, — atunci, fiți siguri, le va putea ușor trage mîța pe spate tuturor burjuinilor…

Ba bine că nu! Ca și cum noi nu am pricepe că nu e vorba de împuterniciri puține, ci că noi pur și simplu avem un președinte care de nimic nu este bun. Și e firesc că tot de ceea ce se apucă el să facă de asemenea nu este bun de nimic. Se spune că drogurile sunt cel mai profitabil business. Păi, iată, dacă Igor Dodon s-ar apuca să vîndă droguri, acest business ar fi nerentabil.

Cei din PSRM declară că, la ziua de astăzi, au colectat 300 mii de semnături ale cetățenilor care pledează pentru republică prezidențială. Și promit că, pînă în luna februarie, vor ridica această cifră pînă la un milion.

Dar trebuie să mai spunem că Igor Dodon deloc nu vrea să facă ordine în țară. El vrea atotpermisivitate, lipsă de control și autocrație. Anume pentru asta a inițiat ordinarul său proiect. Deși referendumul de la Chișinău a demonstrat nivelul de încredere față de socialiști, îi îndemn pe cetățeni să se gîndească încă o dată la consecințele transmiterii în aceleași mîini a întregii puteri.

Igor Dodon e un nătîng, un papă-lapte și un fricos, așa că el nu va avea curajul să aplice pe deplin pîrghiile puterii ce-i vor fi date. Și cererea lui de a face Moldova țară prezidențială nu este ceva mai mult decît expresia unei trufii prostești.

Doar el n-o să stea veșnic la președinție — va veni și timpul să plece de acolo. Igor Dodon va părăsi fotoliul de președinte, iar împuternicirile vor rămîne. Și noul președinte al Moldovei, — ales sau numit, nu contează, — se poate dovedi a fi un Pol Pot-2 sau un Hitler-2, sau un Bocasa-2. Și acela va fi capabil să pună în aplicare sută la sută împuternicirile care-i vor fi oferite. Și cînd o va face, se poate întîmpla că regimul lui Plahotniuc îl vom asemăna cu grădinile înflorite ale Semiramidei.

Eugeniu Marianскачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: