Platforma DA intenționează să fuzioneze cu Usatîi și Dodon în eventualitatea unor alegeri anticipate
РУС. MOLD.
» » Platforma DA intenționează să fuzioneze cu Usatîi și Dodon în eventualitatea unor alegeri anticipate

Platforma DA intenționează să fuzioneze cu Usatîi și Dodon în eventualitatea unor alegeri anticipate

22-01-2016, 14:54
Viziuni: 1 784
  
Versiunea de tipar   
Platforma DA intenționează să fuzioneze cu Usatîi și Dodon în eventualitatea unor alegeri anticipateAsta a lăsat să se înțeleagă unul dintre liderii Platformei DA (Demnitate și Adevăr), Vasile Năstase.

 

«Noi, care avem viziuni diferite, ne vom bate împreună la anticipate»,— citează jurnal.md declarațiile lui Vasile Năstase, care a subliniat că «oligarhia criminală a unit stânga şi dreapta».


Năstase a făcut aceste declarații în pofida divergențelor vizibile a pozițiilor și acuzațiilor reciproce între cei trei actori politici menționați – socialiștii lui Dodon, partidului lui Renato Usatîi și așa numita «platformă civică DA».

 

Așa deci, Renato Usatîi, care concurează cu PSRM-ul lui Dodon pe eșichierul de stînga, l-a acuzat în repetate rînduri că face jocul autorităților liberal-democrate din Moldova și că a primit trei milioane de euro pentru participare la alegerea lui Nicolae Timofti în funcția de șef de stat ș.a.m.d.

 

Referindu-se la Platforma DA și liderii acesteia, Usatîi spunea că ei nu fac decît să mintă poporul și că folosesc manifestanții în calitate de carne de tun. Potrivit lui, «ceea ce fac unii idioți de la conducerea Platformei DA se reducerea la faptul că mint oamenii și obțin profit de la autorități».

 

La rîndul lor, socialiștii lui Dodon l-au declarat pe Usatîi «naiba din tăbăcărie», care a apărut la începutul anului 2014 și «imediat promovat activ de sursele media locale, majoritatea cărora, apropo, aparțin oligarhului-păpușar Vlad Plahotniuc». În decembrie anul trecut, în contextul disensiunilor pe care le-a avut cu Usatîi, președintele PSRM, Igor Dodon declara că «din păcate, noi (Partidul Socialiștilor – nr.) nu avem parteneri și aliați concreți». 

 

Nici liderii Platformei DA nu au rămas în urmă de Usatîi și Dodon. Liderii DA i-au acuzat pe ultimii doi de faptul că duc «jocuri sîngeroase» și că manipulează cetățenii cu ajutorul protestelor.скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: