”Afonea ales de tot poporul”
РУС. MOLD.
» » ”Afonea ales de tot poporul”

”Afonea ales de tot poporul”

22-03-2018, 16:46
Viziuni: 201
  
Versiunea de tipar   
”Afonea ales de tot poporul””Președintele-turist” Igor Dodon s-a pornit într-o nouă călătorie distractivă, care, așa ca de obicei, a fost acoperită cu paravanul unei ”necesități de stat”.  De această dată – în Grecia, pe muntele Athos, unde, așa cum comunică presa, ”el participă la crearea organizației internaționale ”Prietenii ortodoxiei” al cărei copreședinte va fi”.
 
În virtuțile creștine a lui Dodon este greu de crezut. Deși, posibil sfințenia sa în carouri (geanta sfîntă fie cu el!) a obosit să mai stea pe loc cu noi nespiritualii și a decis să plece în locurile sfinte, lînd cu el încă o suită de 12  paraziți. În legătură cu acest fapt apar cel puțin două întrebări. Prima: ce beneficiu real va avea Republica Moldova de pe urma acestei vizite și a doua: din contul cui se realizează această minunată plimbare? 

Bănuiesc foarte tare că din contul contribuabililor. Și, în calitatea mea de contribuabil, nu mă inspiră deloc să achit pentru  Dodon, pentru rudele sale și pentru tot felul de alți foști profesori de culturologie despre care studenții de la universitate spun că aceștia ”luau mită la negru”. 

Deputații din fracțiunea parlamentară PSRM, care nu au fost luați în turneu, au rămas nedumeriți. Iată ce scriu în rețelele de socializare sursele informate: ”Un șir de deputați din fracțiunea PSRM se indignează în șoaptă în legătură cu faptul că Dodon a plecat ”brusc” să se odihnească în Grecia. Se pare că de pe litoralul Greciei este mai ușor de lansat bumerangul și tot felul de alte ”fronturi naționale”. 

Este adevărat că ”alesul de tot poporul” a declarat că se va întoarce, sîmbătă,  la Chișinău pentru a se afla în țară în acele zile cînd se planifică acțiuni în masă ale unioniștilor. Doar că de prezența sa la reședință cred că nu va depinde absolut nimic. 

Ivan Lecarev

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: