Sistemul electoral mixt a condus la corupție
РУС. MOLD.
» » Sistemul electoral mixt a condus la corupție

Sistemul electoral mixt a condus la corupție

11-06-2019, 17:44
Viziuni: 653
  
Versiunea de tipar   
Sistemul electoral mixt a condus la corupțieReplica Partidului Comuniștilor din Republica Moldova
 
Partidul Comuniștilor din Republica Moldova salută anularea sistemului electoral mixt, autorul căreia a fost «președintele» neconstituțional Igor Dodon.

Revenirea la alegerea Parlamentului după liste de partid pe deplin corespunde poziției PCRM, care în mod consecvent s-a pronunțat împotriva introducerii sistemului electoral mixt.

Noi, comuniștii, am considerat și considerăm că anume introducerea sistemului electoral mixt a făcut posibilă coruperea în masă a alegătorilor și a denaturat voința manifestată de ei. Sistemul electoral mixt a fost avantajos doar pentru Partidul Socialist și Partidul Democrat.

Anume din acest considerent, împreună cu așa-numiții democrați, avînd o înțelegere cu aceștia, deputații din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și-au dat voturile pentru ea. Pe parcursul a mai multe luni, ei cu spumă la gură îi convingeau pe alegători de oportunitatea și echitatea sistemului mixt.

Acest sistem a adus în Parlament persoane cu o reputație dubioasă și cu interese și mai dubioase, care nu coincid cu interesele țării și ale poporului.
 
Și iată că astăzi, în cele mai bune tradiții ale prostituției politice, tot ei și-au dat voturile pentru anularea lui. Și au făcut-o nu pentru că s-au dumerit ce prezintă, de fapt, respectivul sistem, ci doar pentru că s-a schimbat conjunctura.

Ceea ce confirmă încă o dată caracterul cinic al activității Partidului Socialiștilor. Și nu numai în această privință.

Pe viitor, ne vom convinge de asta nu o singură dată!

CC PCRM

11 iunie, 2019
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: