Într-o nouă funcție cu proiecte noi
РУС. MOLD.
» » Într-o nouă funcție cu proiecte noi

Într-o nouă funcție cu proiecte noi

25-11-2019, 09:33
Viziuni: 258
  
Versiunea de tipar   
Într-o nouă funcție cu proiecte noiÎncepînd cu data de 20 noiembrie, Elena Bodnarenco ocupă o nouă funcție
 
În cadrul alegerilor locale generale din 20 octombrie, ea a obținut mandatul de consilier municipal în orașul său de baștină — Soroca. Mai mult decît atît, chiar de la începutul activității sale în noua postură, Bodnarenco le-a propus localnicilor un proiect comun.

«Propun realizarea primului meu proiect împreună. Haideți să scriem o carte cu dedicație de dragoste pentru orașul nostru natal. Poate fi o frază sau un mic eseu, o amintire, o istorie inventată sau una reală din viața dumneavoastră. Să fie despre o stradă sau un cartier, întreprindere sau organizație, despre prietenul dumneavoastră, colaboratorul sau profesorul de care vă aduceți aminte. 

Împreună cu dumneavoastră vom decide volumul cărții noastre și tirajul acesteia. Mie permiteți-mi să propun titlul — «Dragostea mea e Soroca! — Любовь моя, Сороки!». Așa deci, anunț startul proiectului! Aștept mesajele pe pagina mea sau pe adresa: ebodnarenco@yandex.ru. Este de dorit să știm locul actual în care vă aflați. Fotografiile sînt binevenite!», a scris proaspătul consilier.

Elena Bodnarenco a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea PCRM în perioada anilor 2005–2009. Din 2011 pînă în ianuarie 2015 a ocupat funcția de primar al orașului Soroca.

TRIBUNA.MD
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: