Este biografia noastră comună
РУС. MOLD.
» » Este biografia noastră comună

Este biografia noastră comună

29-11-2019, 15:34
Viziuni: 305
  
Versiunea de tipar   
Este biografia noastră comunăLa Comitetul Central al Partidului Comuniștilor s-a desfășurat prezentarea cărții «Din nou continuă lupta...», dedicată jubileului de 25 de ani ai PCRM
 
Primii cititori ai cărții au fost membrii comitetului organizatoric pentru restabilirea Partidului Comuniștilor în Moldova, participanții primei conferințe a partidului și Congresului de Constituire al Partidului Comuniștilor, delegații congreselor formațiunii, deputații în Parlament aleși pe listele PCRM, prim-secretari, activiști ai partidului.

Este biografia noastră comunăȚinînd un discurs în fața celor prezenți, președintele partidului, Vladimir Voronin, a subliniat că ideea comunistă, care a stat la baza platformei politice a PCRM, este invincibilă. Aceasta este cea mai progresistă și umană idee creată de umanitate. Aceasta este ideea echității sociale, fraternității, libertății. De aceea, ideea respectivă va exista întotdeauna. Întotdeauna vor fi oameni gata să ia drapelul roșu pentru a realiza această idee.

În esență, istoria PCRM este istoria independenței Republicii Moldova — a spus autorul cărții, secretarul CC pe probleme ideologice, Constantin Starîș. Este istoria victoriilor și realizărilor, a faptelor mărețe. Fără PCRM nu ar fi existat statul moldovenesc suveran și istoria lui. Cartea va prezenta interes și utilitate și pentru veteranii partidului, care vor avea posibilitatea să-și împrospăteze în memorie evenimentele la care au participat nemijlocit. Dar, întîi de toate, cartea este adresată celor care aderă astăzi la rîndurile partidului, celor care vor adera mîine.

Este biografia noastră comunăCartea este destinată și va fi distribuită între membrii PCRM, un număr limitat de exemplare vor apărea și în vînzare.

Orice persoană neindependentă, care face alegerea politică conștientă, trebuie să știe că el aderă la o organizație politică cu o istorie care poate fi numită cu îndrăzneală — măreață.

SERVICIUL DE PRESĂ AL PCRM
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: