Participă la întrevederi fără a-și recăpăta cunoștința
РУС. MOLD.
» » Participă la întrevederi fără a-și recăpăta cunoștința

Participă la întrevederi fără a-și recăpăta cunoștința

20-11-2015, 12:45
Viziuni: 1 436
  
Versiunea de tipar   
Participă la întrevederi fără a-și recăpăta cunoștința Ni s-a făcut trist, aici, în Moldova, fără înflăcăratul Renato Usatîi. Este întristat Chișinăul, tînjește și orașul Bălți. Adevărat, motivele sunt diferite. Capitala duce lipsa unui clovn, care o distra, iar bălțenilor le lipsește primarul care să le soluționeze problemele municipale. 


Usatîi a confundat chiar sarcinile și a oferit distracțiile orașului Bălți. A organizat un concert dedicat Zilei Studentului. Adevărat, de la concert a lipsit Stas Mihailov și Grigorii Leps. Deci — o echipă pop de propagandă de rang inferior și mai ieftină. Pentru că și alegerile au trecut, la ce bun de făcut cheltuieli enorme?

 

Așa deci, cică s-a îmbolnăvit Renato și a șters-o la Moscova pentru tratament. A declarat că este aproape pe moarte. Spunea că ar fi vrut să rămînă să continue revoluția, însă, medicii nu i-au permis. Ce-i drept nu a numit și diagnoza, de ce, dacă este clară: medicul care consideră că nu vă doare nimic lucrează doar la biroul de recrutare.

 

Brusc, apare informația: Renato Usatîi, fiind la tratament în Moscova, se întîlnește cu primarul capitalei ruse, Serghei Sobianin. Iată cum! Ar trebui să înțelegem că Sobianin l-a vizitat pe grav bolnavul Usatîi chiar în salonul de spital. Doctorii nu i-au permis, însă, el a fost de neînduplecat. Renato și-a scos pijamaua, a îmbrăcat costumul la patru ace după care cei doi au făcut poze. Apoi, Usatîi a scris cu multă modestie pe contul său de Facebook: «Fiind chiar internat în spital, încerc să fac ceva pentru orașul natal». Da, de exemplu, fac PR ieftin pentru electorat.

 

Pentru că, pun pariu, pînă atunci, Serghei Sobianin nici nu bănuia despre existența orașului Bălți pe suprafața Terrei. Nu în zadar într-un comunicat de presă a Primăriei Moscovei se menționează: «Primarul Moscovei, Serghei Sobianin s-a întîlnit cu primarul orașului Bălți (Republica Moldova), Renato Usatîi». După care urmează un paragraf întreg în care se explică unde și ce este orașul Bălți. Apropo, în același comunicat de presă se menționează că Usatîi «se află în capitala Moscovei într-o vizită de lucru». Adică, își îndeplinea obligațiunile fără a-și recăpăta cunoștința. Sau poate nici nu și-a pierdut cunoștința, ci mai degrabă — rușinea.

 

Eugeniu Marian

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: