Răzvrătirea tovărăşească
РУС. MOLD.
» » » Răzvrătirea tovărăşească

Răzvrătirea tovărăşească

30-01-2016, 12:17
Просмотров: 1 326
  
Версия для печати   
Răzvrătirea tovărăşeascăA fost suficient un singur locuitor din Basarabeasca pentru a–i certa pe liderii opoziţiei «de fier»


Un oarecare tînăr, pe nume Dima, originar din raionul Basarabeasca, a oferit un interviu pentru un post de televiziune şi a povestit că Renato Usatîi i–a plătit pentru ca el să participe la miting.

 

Făcînd uz de lecţiile însuşite în cadrul gru­pării criminale organizate «Solnţevskaia», primarul de Bălţi l–a găsit imediat pe Dima la Chişinău. I–a organizat un interogatoriu, iar înregistrarea video a fost plasată pe Internet. Adevărat, în ziua următoare, această înregistrare a dispărut, însă, pe 25 ianuarie, aceasta putea fi admirată de toţi doritorii. Inclusiv de către reprezentanţii instituţiilor de drept. Care ar fi putut să–şi amintească că pedeapsa penală pentru răpirea de persoane nu a fost anulată din Codul cu pricina.

 

În cadrul interogatoriului preventiv, Dima din Basarabeasca a spus tot ce ştie. Şi a indicat că a făcut acele declaraţii la rugămintea preşedintelui raionului din partea Partidului Socialiştilor – Petru Puşcar. Of! Of! Of! Aşa se exprimă indienii nord–americani atunci cînd sunt impresionaţi de ceva. Şi pentru că Renato Usatîi nu este un apaş nativ, el s–a năpustit cu tot felul de insulte la adresa PSRM, numindu–i pe socialişti şi liderul lor «curcani», «prezervative» (în variantă vulgară), «prostituate» (în variantă necenzurată).

 

Dodon, care şi aşa nu manifestă curaj deosebit, s–a speriat rău de tot. Şi a început să se justifice că nu are cu asta nicio treabă şi că PSRM nu a pregătit nici un plan de discreditare a partidului lui Usatîi. Evident, vinovat de toate se face Plahotniuc.

 

Nu are rost să–i dai crezare lui Igor Nicolaevici, este suficient să ne amintim de faptul că PSRM–ul lui Dodon şi formaţiunea lui Usatîi au organizat proteste separate împotriva Guvernului Filip şi doar mai tîrziu au fuzionat în extaz luîndu–l în tren şi pe Andrei Năstase împreună cu platforma lui. De asemenea, şi faptul că Dodon a ajuns în Parlament doar datorită electoratului lui Usatîi, care a fost exclus din cursa electorală. Iar în cazul în care în Moldova vor fi organizate alegeri anticipate, vom putea urmări felul în care actualii «aliaţi» vor lupta între ei amintind despre încăierarea crocodilului cu hipopotamul. Deocamdată, însă, Partidul Socialiştilor l–a îndemnat pe Usatîi să nu «acţioneze la fierbinţeală», că să clarifice situaţia asemenea unor adevăraţi parteneri. Totodată, el şi–a exprimat convingerea că această idee aparţine «celor de la putere» cu scopul de a discredita protestul şi a băga zîzanie între lideri.

 

Renato Usatîi s–a scărpinat la burtă şi a decis că de unul singur nu va reuşi, aşa că vrea sau nu, va trebui să fie alături de Dodon. Pentru că fata se mărită cu cel care o dansează. El a înregistrat o adresare video în care–şi cere scuze în faţa liderului PSRM, Igor Dodon şi a declarat că Partidul Socialiştilor nu a organizat provocarea împotriva lui. Într–un cuvînt, curcanii s–au întors la ferma de păsări, prezervativele cusute… un singur lucru nu este clar – ce–i de făcut cu fetele cu responsabilitatea socială redusă.

 

De asemenea, este interesant ce vor face aceşti lideri atunci cînd nu doar Dima din Basarabeasca, ci şi Petru din Comrat, Vasile din Briceni, Anatol din Lozova, Mihai din Ungheni vor face declaraţii similare? Şi… toţi odată.

 

Eugeniu Marian 

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: