TĂRĂBOI ÎN TABĂRA „MALINA”
РУС. MOLD.
» » TĂRĂBOI ÎN TABĂRA „MALINA”

TĂRĂBOI ÎN TABĂRA „MALINA”

16-10-2020, 15:55
Viziuni: 1 334
  
Versiunea de tipar   
TĂRĂBOI ÎN TABĂRA „MALINA” După apariția materialului „MOLDOVAGAZ NE FURĂ!”, la „Moldovagaz” s-a ridicat un mare tărăboi. Toți cei din tabăra „malina” a gospodăriei de gaze s-au apucat să-l caute pe „turnător”.
 
Și de ce s-au alarmat atât de tare hoții din tabăra „malina”? Comuniștii au atentat la sursa de întreținere financiară a „autorităților” din această tabără!

S-a dovedit că serviciul de securitate al holdingului este preocupat nu de cei care fură gaze, nu de majorarea costului diferitelor contracte, ci de căutarea sursei scurgere a datelor „absolut secrete” despre mărimea și componența conducerii „Moldovagaz” și despre persoanele care fac parte din ea.

Informăm întreaga Moldovă și pe toți cetățenii că SA „Moldovagaz” e o companie publică și este obligatoriu ca activitatea ei să fie transparentă, inclusiv tot ceea ce ține de personalul ei. Dar tabăra „malina” crede că acele rapoarte despre venituri și pierderi, care sunt prezentate o dată pe an, și acele calcule (majorate de la bun început), pe care le prezintă ANRE pentru stabilirea tarifelor, sunt suficiente pentru consumatorii de gaze, care se străduiesc din toate puterile să achite din mai mult decât modestele lor venituri plata pentru pregătirea bucatelor la aragaz și încălzire apartamentelor. Nu, domnilor! Conform legilor logicii, pentru a demonstra falsitatea afirmației, e suficient să prezinți un exemplu. Și comuniștii au prezentat anume un asemenea exemplu de cheltuieli neîntemeiate în cazul personalului umflat peste măsură al conducerii companiei. Totodată, trebuie să mai spunem că acest personal, practic, nu are nimic în comun cu gospodăria de gaze ca atare și cu procesul de aprovizionare cu gaze. Și că doar prin fondul salarial care se cheltuiește pentru întreținerea lui de acum face ca tarifele la gaze să crească.

Și cum a reacționat conducerea companiei? A dezmințit informația prezentată de comuniști? Sau poate a încercat să explice necesitatea acelor gigantice cheltuieli pentru consilieri, consultanți și ajutori? Nicidecum! Serviciul de securitate caută canalele scurgerii informației. Dar, după cum înșiși lucrătorii din domeniul gazelor, fără falsă modestie, declară, în companie lucrează aproape șase mii de oameni. Bineînțeles, nu fiecare lucrător i-a văzut sau îi cunoaște pe consilierii, consultanții și ajutorii președintelui și ai vicepreședintelui, deoarece în procesul de muncă nu au nevoie de ei și aceștia nu influențează prin nimic asupra lor.

Dumneavoastră, domnilor de la securitate, credeți că printre cei șase mii de lucrători ai companiei nu sunt și oameni care văd în PCRM unica forță capabilă să facă ordine în țară și în această întreprindere și că nu are cine să dezvăluie treburile hoțești care se fac în ea? Și dacă, presupunem, îl veți găsi pe cel care „a turnat” comuniștilor informația despre aceste trebușoare murdare, ce veți face cu el? Îl veți preda celor care acoperă aceste trebușoare ale voastre – lui Dodon și Greceanâi? Și ei ce vor face cu dânsul? În ultimă instanță, ce secrete de stat a divulgat el? Faptul că în compania voastră se fură nu trezește îndoieli nimănui. Toată lumea vorbește despre asta. Comuniștii doar au adus un exemplu care ilustrează convingător existența furtului în companie. Dar acest exemplu este semnificativ. Unii consilieri cu salariul de 30 mii de lei, de exemplu, Victor Mândru, sunt nu altceva decât o afacere politică (una din multele) între socialiști și democrați, între Dodon și Filip în scopul păstrării în Parlament a majorității, destul de șubrede, comerciale. Lor, cum se spune, nu li-i nici în cot că asta se face pe seama sărmanului consumator moldovean.

Domnule președinte lș administrației SA „Moldovagaz”! Nu vă prea lăfăiți în bine împreună cu numeroșii consilieri, consultanți și ajutori leneși? Nu prea v-ați lăsat atras în combinații politice, creând locuri călduțe și confortabile pentru diferite figuri politice dubioase, pe care le plătiți din buzunarul cetățenilor? Dar vremurile se pot schimba! Și știți cu ce se pot termina toate aceste trebușoare? Camera lui Filat este liberă!

Veți fi trași la răspundere, domnilor hoți! Veți fi trași împreună cu cei care vă acoperă trebușoarele dumneavoastră murdare!

Iar noi am dezvăluit și vom continua să dezvăluim schemele hoțești prin care jefuiți oamenii. În „malina” voastră nu există teme închise pentru societate și pentru popor.

P.S. Și dacă pe dumneavoastră, domnule Victor Ceban, vă chinuiește întrebarea de unde am aflat noi ce se întâmplă la „Moldovagaz”, încercați să aflați răspunsul de la Victor Mândru!

Anume el, în ziua când a fost numit consilier al dumneavoastră, s-a lăudat cu asta unuia dintre tovarășii noștri, spunând cu răutate în glas că „iată, voi sunteți cu Voronin și nu aveți nimic de la asta, pe când eu (el – Mândru) voi primi câte 30 de mii și voi continua și de acum înainte să „conduc” secția Partidului Democrat din sectorul Centru.

Comuniștii și comsomoliștii Moldovei
скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: