Nici un pas pe loc
РУС. MOLD.
» » Nici un pas pe loc

Nici un pas pe loc

16-10-2015, 14:25
Просмотров: 786
  
Версия для печати   
Nici un pas pe locDialogul a fost deschis, cu o doză de autocritică, şi, ceea ce e şi mai important, – cu elaborarea unor propuneri eficiente


Organizaţia raională de partid din Ocniţa va trăi, va activa şi se va dezvolta atîta timp, cît va exista însuşi raionul. Cu această dispoziţie optimistă s-a desfăşurat şedinţa biroului comitetului raional Ocniţa al PCRM, care a avut loc pe 12 octombrie. Da, avem probleme, dar nimeni nu a promis că va fi uşor.


Greutăţile doar călesc voinţa omului, şi anii de activitate într-o opoziţie dură i-au deprins pe activiştii CR Ocniţa să muncească în mod coordonat, umăr la umăr, apărînd interesele cetăţenilor de rînd. După alegerile în organele locale, alegătorii au perceput multe lucruri, inclusiv faptul că partidele puterii guvernante din nou i-au înşelat. După care speranţele la un viitor mai bun şi le/au pus numai în comunişti.


La lucrările biroului CR a participat membrul Comitetului Politic Executiv al CC al PCRM, Violeta Ivanov, conducător al fracţiunii Partidului Comuniştilor în Parlament, şi referentul Comitetului Central, Oleg Mantorov.


Situaţia din ţară le dictează comuniştilor din teren o anumită ordine de zi în munca lor. În afară de chestiunile organizatorice, pe parcursul şedinţei biroului au fost făcute totalurile intermediare ale verificării comuniştilor din organizaţia raională de partid şi desfăşurarea campaniei de dare de seamă şi alegeri.

 

Dialogul a fost deschis, cu o doză de autocritică, dar şi, ceea ce e mai important, — cu elaborara unor propuneri eficiente privind problemele existente în munca organizatorică şi de partid, inclusiv a celor care se referă la consolidarea şi dezvoltarea organizaţiei raionale de partid.


În baza respectivei şedinţe, a fost adoptată o decizie concretă: a-l încărcina cu pregătirea şi organizarea campaniei de dare de seamă şi alegeri în organizaţia raională de partid pe tovarăşul Andrei Ţopa, membru al biroului comitetului raional de partid.

 

Toţi membrii biroului au primit misiunea să se includă în procesul de pregătire şi desfăşurare a adunărilor de dare de seamă şi alegeri în organizaţiile primare de partid, fiecare din ei fiind responsabil de o anumită organizaţie, şi să ia  măsuri concrete în ceea ce priveşte creşterea organizaţiilor de partid cu puţini membri. Iar dările de seamă şi alegerile în organizaţiile primare de partid să fie începute la 15 octombrie şi finalizate la 15 noiembrie 2015.

 

Pavel Marfin

 

скачать dle 10.6фильмы бесплатно
Рейтинг статьи: